Google Minősített Szakértők keresése

Egyre több minősített AdWords szakértő található már itthon is. Ha valaki éppen egy ilyen embert vagy ezzel foglalkozó céget keres, jól jöhet egy olyan kereső, amelyben különféle lehetőségek szerint megtalálhatjuk a számunkra megfelelő AdWords Szakértőt. Ebben segíthet az egyelőre USA-beli eredményeket megjelenítő, béta állapotú Google Advertising Professionals – keresés oldal, amelyről Tim Cohn számolt be blogján.

Ha magyarul jelenik meg az oldal, akkor első körben az oldal tetején a nyelv választásban válaszuk ki az “angol – English” sort, így a United States vagyis az Egyesült Államok lesz a kiválasztott ország. A béta időszakban csak innen kereshetünk szakértőt, ami nekünk magyaroknak valljuk be, nem sokat ér 🙂

A kereséshez meg kell adnunk, hogy várhatóan mekkora összegtől szeretnénk megszabadítani magunkat az online hirdetések révén, legyen szó keresések mellett megjelenő hirdetésről, vagy a weboldalakon (aka. tartalmi hálózaton) megjelenő szöveges és/vagy képes hirdetésekről.

Szűrhetünk, ha olyan szakértőket keresünk, akik folyamatosan kezelni fogják a kampányokat, de kereshetünk olyas valakit is, aki ránéz már meglevő fiókunkra, esetleg elindítja a hirdetéseket és utána ránk bízza a kezelést (ami talán nem annyira ajánlott).

AdWords Professionals keresés
AdWords Professionals keresés

Az eredményeket tovább szűrhetjük, így olyan cégeket is megtalálhatunk, akik az online kampányokon kívül hagyományos hirdetések értékesítésében is érdekeltek, esetleg keresőoptimalizálással is szolgálhatnak weboldalunk forgalmának és hatékonyságának növeléséhez.

AdWords Professionals keresési eredmények
AdWords Professionals keresési eredmények

A találatok a cégek vagy egyéni szakemberek AdWords Professionals oldalára visznek, ahol minden részletet megtekinthetünk a cég profiljáról. Innen tudunk továbblépni a cég saját weboldalára.

Szólj hozzá!

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

I agree to these terms.