Display Hálózat Webinárium – magyar nyelven

Amikor valaki elkezd AdWords hirdetésekkel foglalkozni, jellemzően a Google Keresőben megjelenő hirdetésekkel kezdi. Van azonban az AdWordsben egy “másik oldal”, egy olyan felület, ami egyrészt sokkal összetettebb, másrészt sokkal komolyabb elérést tesz lehetővé, mint a Kereső: a Google Display Hálózat.

Akik még csak ismerkednek a Display Hálózaton megjelenő hirdetésekkel, nagy segítség lehet a magyar Google csapat ingyenes jövő heti webináruma a témában.

Amikor a Display Hálózaton jelenítitek meg hirdetéseiteket, a legkülönfélébb érdeklődésű körű ügyfelek széles skáláját érhetitek el. Kiválaszthatjátok, hogy hirdetéseitek mely webhelyeken vagy oldalakon jelenjenek meg, és vonzó hirdetési formátumokkal kelthetitek fel a felhasználók figyelmét. De vajon hogyan épül fel egy hatékony Display kampány, mi az a remarketing, és mik lehetnek a leghasznosabb optimalizálási tippek, amivel el tudjátok érni közönségeteket?

Ehhez szeretnénk egy kis segítséget nyújtani a 2013. május 7-én, kedden délelőtt 10:00 órakor megvalósuló online oktatás formájában. A webinárium elsősorban azoknak szól, akik most ismerkednek a Display Hálózattal, illetve már kipróbálták korábban, de szeretnének minél több tapasztalatra és praktikus tanácsra szert tenni.

A webináriumban való részvételhez az alábbi linken tudtok regisztrálni:
(A regisztrációs űrlap angol nyelvű, de a webinárium természetesen magyar nyelven zajlik majd. Az űrlapon kérlek adjátok meg az email címeteket, válasszatok egy felhasználónevet és ehhez tartozó jelszót, valamit szükség lesz a nevetekre és a tízjegyű AdWords ügyfélazonosítóra is.)

Regisztráció

A sikeres regisztráció után pedig itt tudtok belépni az online tanterembe kedden, mikor kezdetét veszi a webinár.

Reméljük minél többen csatlakoztok, várunk benneteket!

A magam részéről is csak biztatni tudok mindenkit, hogy vegyen részt rajta, számos ügyfelünknél használjuk kiváló eredményekkel úgy márkaépítési, mint konverziós céllal.

Szólj hozzá!

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

I agree to these terms.